martes, 12 de mayo de 2015

Sant Jordi 2015

Aquest any, l’AMPA ha participat en la celebració de la Diada Sant Jordi a l’escola!! La Diada de Sant Jordi a Catalunya és una festa que se celebra el 23 d'abril.
És el dia del Llibre i el dia de la rosa, símbols de la cultura i l'amor i és també una jornada que reivindica la cultura catalana. Per molts, és el dia dels enamorats, i per tant, és costum regalar una rosa vermella «com la sang» a l'estimada (això es ve fent des del segle XV).

Durant el mati alumnes i professorat varen realitzar diferents activitats, com ja us deuen haver explicat, i com podeu veure en el recull que hi ha a la plataforma.
Per la tarda, les portes del pati es varen obrir una miqueta abans, i els pares vàrem poder acompanyar als nostres fills a fer tria de llibres i comprar alguna rosa.
Va ser poca estona però intensa!!
Les roses varen durar...res! 15 minuts.... Tot i que s’havia intentat fer una previsió, no era una reserva... i la veritat és que molts de nosaltres ens vàrem quedar sense poder comprar la rosa. No patiu, el pròxim any, n’encarregarem més!

Teníem una bona selecció de llibres. Molts ens vàrem decidir, d’altres potser ho teníem comprat... el grup amb més interès i que varen comprar més són els llibres destinats als nens de cicle mitjà. Es veu que estan molt entusiasmats amb el tema de llegir.
Aquest any ha esta una prova. En general creiem que ha estat un èxit!

Pel pròxim any, reserveu les compres de llibres i roses per fer-les a l’escola!! Des d’aquí, agraïm la col·laboració de les mares delegades, de les voluntàries, del Julio, així com del Pati de Llibres, que va preparar la selecció de llibres, i a la Patricia, mare de l’escola, que va gestionar la compra de les roses.

Gràcies i a esperar la propera!!

AMPA Santa Isabel, abril 2015